開講学期/Course Start | 2021年度/Academic Year 前期/First |
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開講曜限/Class period | 他/Oth. |
授業区分/Regular or Intensive | 集中講義 |
対象学科/Department | 大学院工学研究科博士後期課程工学専攻/Doctor’s CourseDivision of Engineering |
対象学年/Year | 1年,2年,3年 |
授業科目区分/Category | 博士後期課程 大学院自専攻科目 |
必修・選択/Mandatory or Elective | 選択必修 |
授業方法/Lecture or Seminar | 講義科目 |
授業科目名/Course Title | 先端分析学特論/Advanced Topics in Analytical Technology |
単位数/Number of Credits | 2.0 |
担当教員名/Lecturer | 徳樂清孝 |
時間割コード/Registration Code | DQ613 |
連絡先/Contact | 徳樂清孝(U204、TEL:0143-46-5721、tokuraku(at)mmm.muroran-it.ac.jp) |
オフィスアワー/Office hours | 徳樂清孝(木曜日 13:00~15:00) |
実務経験/Work experience |
更新日/Date of renewal | 2021/03/15 |
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授業のねらい /Learning Objectives |
農作物や食事にも含まれる他種多様な天然物質の構造や機能を分析するため、近年様々な分析手法が開発されてきた。 本科目では伝統的な分析手法や先端の分析手法を学ぶことで、食の機能性指標を構築するための基盤を身につける。 In recent years, various analytical methods have been developed to analyze the structures and functions of natural materials contained in agricultural products and diets. In this subject, students will acquire the foundation for building a functional index of foods by learning the traditional and new analytical methods. |
到達度目標 /Outcomes Measured By: |
学習した様々な分析方法の原理を理解し説明できる。 Students will be able to understand and explain the principles of the various analytical methods they have learned. |
授業計画 /Course Schedule |
詳細は後日連絡します。 The detail will be informed later. |
成績評価方法 /Grading Guidelines |
集中講義の成績によって評価し、60点以上を合格とする。 The score of each student is evaluated by intensive course. A grade of more than 60 is accepted for credit. |
No. | 回(日時) /Time (date and time) |
主題と位置付け(担当) /Subjects and instructor's position |
学習方法と内容 /Methods and contents |
備考 /Notes |
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